Fitness Xpress

Fitness Xpress har et bredt utvalg av treningsmuligheter til sine medlemmer. Ved gymmen i Oslo kan du velge mellom et godt utvalg av treningsapparater og frivekter. Senteret tilbyr også profesjonelle personlige trenere og er behjelpelig med både trening- og kostholdsprogram. Et komplett tilbud og meget god service er hva som preger Fitness Xpress. Fitness Xpress ble grunnlagt av Hasse Hoftvedt i 2009. Hoftvedt hadde før han ble eneeier og grunder av Fitness Xpress, mer enn 20 år i treningssenterbransjen bak seg. Han har drevet senter i Oslo for både SATS og Trim og Helse.

 

Hasses hassle-free gym

Fitness Xpress ble i følge grunder og eier Hoftvedt dannet under arbeidsnavnet “Hasses hassle-free gym”. Hele konseptet var at folk skulle føle seg mer velkommen og at man skulle fjerne stresset med trening. En av måtene dette oppnås på, er ved å holde senteret åpent 24 timer i døgnet syv dager i uken. Slik kan alle medlemmer trene akkurat når det passer dem. Ikke mer stress og styr for å finne tid til trening mellom slagene, her er det bare å komme akkurat når det passer deg. Ikke bare er løsningen et flott tilbud til A-mennesker og folk som jobber på vanskelige tidspunkt, men det er flott for alle som liker å trene mer eller mindre alene.

 

Gasellebedrift

Nye treningssenter kan virke til å dukke opp overalt i disse dager og det kan virke som markedet er utømmelig, men noen må tape og noen må sitte igjen som vinner. Ser man på hva Fitness Xpress har klart, er det mye som tyder på at de kan bli en av vinnerne. Ikke bare har de signert opp over 70.000 medlemmer på få år, men de har blitt utnevnt til Gasellebedrift 3 år på rad og har mottatt hederlig omtale i flere av hovedstadens aviser.

 

Best på pris og betingelser

Når man skal starte en gym som fjerner alt stresset og alle gode grunner til å ikke bli medlem, må må man tenke nytt og det gjør Fitness Xpress. Ikke bare er de blant de rimeligste i hovedstaden, men ser man på det totale tilbudet og kvalitet på det de leverer er de uten tvil rimeligst. Ingen binding og 30 dagers oppsigelse hjelper helt klart på. Om du trives på Fitness Xpress og forblir kunde i mer enn 9 måneder, får du tilbud om rabattert medlemskap til beskjedne 199 kroner pr. mnd. Det er ikke mer enn de fleste av oss bruker på en lunsj i uken.

 

Like god som de store gutta, om ikke bedre

Selv om Fitness Xpress tilbyr trening til en pris som ligger langt under mange andre landsdekkende senter, går det overhode ikke ut over tilbud eller kvalitet. Her vil du finne et topp moderne senter som i stor grad følger samme layout som du er vant med fra andre senter og alt av utstyr er på plass. Utvalget av kvalitetsmaskiner er stort og det er sjelden man må vente for lenge på en maskin. I tillegg har Fitness Xpress et stor pluss, som et lite senter med fokus på “hassle free” trening har de sine egne servicemedarbeider til stede til enhver tid. Vi har aldri opplevd at en maskin har vært nede i mer enn et par timer. Dette er kvalitet i alle ledd og det setter vi pris på.

 

Konklusjon

Det bør ikke komme som en overraskelse på noen at vi virkelig liker Fitness Xpress. Et flott senter med topp utstyr og dyktige trenere, som tilbyr et fullverdig treningstilbud til halv pris av mange av sine større konkurrenter. Vi kan ikke be om mer og håper virkelig alle som befinner seg innenfor ring 3 tar turen innom Hasse og kompani.