Torggata Bad

Torggata Bad er et ærverdig gammelt bygg som mange har et forhold til. Badet var hovedstadens aller første offentlige bad og sto klart for åpning tilbake i 1925. Bygget, som ble tegnet av den kjente arkitekten Morgan Eide hos Morgensterner & Eide, har i mange år vært et landemerke i Oslo. Etter flere år med forfall og dårlig vedlikehold, ble det i 2011 satt i gang et større oppgraderingsarbeid og Torggata Bad fremstår i dag atter en gang som et bygg hele Oslos befolkning kan være stolt av. Etter oppgraderingen, som blant annet så et helt nytt basseng installert, fikk man rutsjebane for de minste, flere stupebrett, boblebad og egne felt for dem som ønsker ønsker å trene på et litt høyere nivå. I tillegg til det nye flotte bassenget ble det også åpnet et topp moderne treningssenter og kafe som serverer utelukkende sunn, organisk mat.

 

Trening ved Torggata Bad

Etter nyåpningen av Torggata Bad fikk alle som liker svømming som treningsform, nå muligheten for å utvide sitt repertoar med vekter og ulike klasser som zumba og spinning. Det topp moderne treningsanlegget byr på en stor avdeling med alle maskiner man kunne ønske seg, og i tillegg finner man en av Oslos største avdelinger med frivekter på Torggata Bad. Her er ingenting å utsette på utstyret og de ansatte tar alltid godt vare på maskinene. Vi har på over 6 måneder ikke opplevd en eneste gang at en maskin har vært nede for reparasjon og service i mer enn 24 timer. Et godt utvalg av maskiner og vekter, gjør sitt til at selv om Torggata Bad er et av de best besøkte treningssenter i Oslo sentrum, opplever man sjelden å måtte vente lenge på en maskin eller ledige vekter. Dette er ypperlig for alle som bor eller jobber sentralt i hovedstaden vår. Senteret krever heller ikke medlemskap og alle som er i Oslo på ferie eller jobb, kan stoppe innom og få unna en treningsøkt til en meget hyggelig pris. Alle som bor og jobber i området kan selvsagt kjøpe seg et medlemskap til redusert pris, men helt uten binding. Binding er egentlig noe svineri og vi er glad flere og flere studioer går bort fra det. Vi har alle perioder der vi grunnet jobb og ferie ikke kan benytte oss av tilbudet og da er det meget surt å skulle betale flere hundre kroner bare for å være medlem.

 

Personlig trener ved Torggata Bad

Det vi liker aller best med Torggata Bad er muligheten for å trene både vekter, kondisjon og svømming. I tillegg er deres sentrale beliggenhet og meget dyktige trenere et stort pluss. Ved Torggata Bad kan du bestille timer med personlig trener for både vekt- kondisjon- og svømmetrening. De fleste av oss har relativt god kontroll på svømmingen vår og hvem har vel ikke liggende både en og flere gamle svømmeknapper bakerst i et skap et sted, men selv om vi kan svømme betyr ikke det at vi svømmer riktig. Svømming er en fantastisk form av trening og med litt ekstra undervisning og gode tips, kan mange få langt mer igjen for de timene man legger igjen i badet hver uke.

 

Barneklubb

Et stort pluss for mange vil være Torggata Bads egne barneklubb. Nå er ikke barneklubb noe nytt på norske treningssentre, men ved de fleste er det mer barnepass, enn barneklubb. På Torggata Bad har de derimot gått litt lengre. Her er ren barnepass for de minste, men her er også egne barneklubber med både svømmetrening og ballspill. I en tid hvor de aller fleste skoler har lagt ned sin svømmeopplæring er dette et flott tilbud til alle foreldre som ønsker at deres barn skal være i mer aktivitet og trygg i vannet.