Evo Fitness

EVO er et fremtidsrettet trenigssenter som tilbyr den optimale treningsopplevelsen. Evo er mer enn bare et treningsstudio, Evo et sted som ved hjelp av teknologi utvikler den naturlige menneskelig bevegelsen. Det hele høres kanskje litt rart ut, men det fungerer, i alle fall for noen av oss. Tanken bak konseptet er å fokusere mer på kroppens naturlige bevegelse og ikke bare muskler og kondisjon. Enten man går, løper, hopper, løfter, klatrer eller kaster, er kroppen bygd for å utføre alle handlinger like bra hver gang og det uten å skade seg selv. Det er dette Evo Fitness ønsker å bringe inn i vår treningsrutiner.

 

Naturlig bevegelse uten smerte

Vår moderne livsstil har en enorm innvirkning på vår helse. Vi tilbringer for mye tid i sittestilling, eller statiske arbeidsstillinger. Dette medfører at vi ikke bruker kroppen nok og ikke gir den mulighet til å fungere optimalt. Ved å ikke bruke kroppen og alle dens naturlige bevegelser påfører vi oss selv smerte og skader uten å mene det. Naturlige bevegelser som å stå, sitte på huk, gå, hoppe og løpe, var for oss alle det mest naturlige i verden da vi var barn. Når sist satt du på kuk og hoppet bortover gulvet bare på gøy? Nettopp, de aller fleste at oss ville aldri klart det selv om vi ønsket. Mulig du fysisk ville klarer det, men ikke uten smerte og ubehag. Grunnen til dette er enkel, vi beveger oss ikke nok og når vi gjør det, fokuserer vi ikke på de naturlige bevegelsene vår kropp tidligere kunne gjøre. Vi løper, vi løfter vekter og sykler, men det bruker bare en brøkdel av kroppens muskler og utfordrer ikke vårt naturlige bevegelsesmønster. Ifølge ekspertene på Evo fitness er også dette hovedgrunnen til at mange av oss opplever skader når vi trener. Ved å fokusere på hele kroppen og de naturlige bevegelser vi har mistet, eller bare glemt siden vi var lekende barn uten en bekymring i verden, hjelper Evo Fitness oss bygge nye muskler og et forbedret samspill mellom alle muskler og bevegelser. Dette gjør sitt til at de ulike musklene og delene av kroppen bedre kan støtte hverandre og dermed begrense muligheten for alvorlige skader.

 

Yoga møter bodybuilding

Etter å ha trent ved Evo Fitness i noen uker, kan vi helt klart merke forskjellen på kroppen. Det er ikke det at man føler seg betydelig sterkere, eller har mer kondisjon og utholdenhet enn man får med klassisk trening, men vi føler at kroppen har blitt kjent med seg selv igjen og fungerer som en enhet i større grad enn den gjorde før. Vi har aldri opplevd noe lignende, med unntak av når vi har testet Yoga. Forskjellen er at vi føler oss sterkere etter Evo, mens vi etter Yoga følte oss avslappet og mykere i alle muskler og ledd.

 

Hvorfor velge Evo Fitness

Evo tilbyr et unikt treningsstudio hvor du ved hjelp av meget dyktige instruktører kan koble sinn og kropp sammen via leken trening og bevegelse. For å støtte denne prosessen har Evo valgt det beste innen utstyr, som fokuserer på å gjenopprette og forbedre naturlig menneskelig bevegelse. Skulle du trenge mer veiledning og motivasjon, tilbyr Evo også noen fantastiske fellestimer med instruktør, som tar konseptet til nye høyder. Uansett om målet ditt er bedre helse, fitness eller ytelse, vil Evo kunne hjelpe deg med å oppnå dette på en naturlig, morsom og funksjonell måte.

 

Nytt og spennende

Vi har aldri testet et konsept som Evo Fitness tidligere. Dette er virkelig unikt og mange som tar seg tid til å teste ut løsningen, vil falle for den. Hva gjelder pris er ikke Evo blant de rimeligste, men de tilbyr avtaler uten bindingstid, så man kan trygt prøve dem ut.